• 19 Јун 24
  • 0
  30 ите – СТРЕСНИ ЗА СЕКОЈА ЖЕНА ?

  30 ите – СТРЕСНИ ЗА СЕКОЈА ЖЕНА ?

  Жената во овој период од животот е растргната на многу страни. Грижата кон семејството, децата и домаќинството е секојдневие на секоја жена и представува голем пресврт од минатиот период. Ова често пати прави првата средба со борите да биде драматична, а со себе да повлече и намалување на самодовербата. Посебно стресни се 30 итете заRead more →
  • 19 Јун 24
  • 0
  Наш предлог за најстудениот годишен период

  Наш предлог за најстудениот годишен период

  Во најстудениот период од годината кожата на лицето е прва на ударот од ниските температури и ветерот, таа страда, се суши, набрчкува и почнува да пука. Неопходна е специфична нега! Но, после празниците сите внимаваме на трошоците, затоа Дерма Бела Ви нуди СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ до 50% за НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА на Хемиски Пилинзи на Skin TechRead more →