Отстранете ги капиларите на лицето, образите околу носот или брадата!

Освен со ласерски другиот алтернативен начин за отстранување на капиларите т.е малите капиларни мрежи е електрокоагулација.

Со помош на специјален апарт се прави коагулација и уништување на капалрните мрежи кои често пати представуваат естески проблем.

Третманот е безболен, се чувствува благо пецкање, брз е и ефективен.

Бројот на третмани е индивидуален, но најчесто за мали површини потребен е само еден третман.

Посетете ја галеријата на резултати од третманите, кликнете тука.

Дерма Бела – Скопје

Адреса: Ул. Васил Горгов 22/2 Капиштец – Скопје
Тел. 02-3230888
info@dermabella.com.mk


студио Белеца – Прилеп

Адреса: Ул. М.Тито 47а/2 Прилеп
Тел. 048-414848
info@dermabella.com.mk