derma-bella-mesec-mart

Специјална понуда Restylane најдобар филер во светот ….. 199 евра

Ботокс – со секој третман – подарок – серум кој го продолжува ефектот на ботоксот.

Рефреш на уста, волумен и пушачки брчки ….. 7 500 ден.

Дерма Бела ви подарува среќа, радост и убавина!
*акцијата важи само во месец Март.