Мазна и сјајна кожа , Порцелански сјај !!! Кожата е прочистена, а порите намалени !

Дијаматска микродирмоабразија еден иновативен третман со брзи и трајни разултати.

Третманот се прави со помош на машина која е исклучиво наменета за овој третман .

Како дејствува ?

Со помош на дијамантското пенкало се прави длабока ексфолијација и одтсранување на слојот на мртви клетки од кожата. Така кожата се измазнува и станува попропуслива. Моментот на пропусливост го искористува за да аплицираме серуми и маски богати витамиски коктели, хијалурон и морски прочистен колаген или т.н. ,, Витамиска инфузија ,,  се со цел кожата да блесне со својот нов сјај.

Третманот е практичен и брз, трае 35 мин.

За трајни резултати се прават од минимум 4 до максимално 10 – 15 третмани зависно од индикацијата.

Резултатот е траен ,  серијата може да се повторува два пати годишно.

Наскоро...

Дерма Бела – Скопје

Адреса: Ул. Васил Горгов 22/2 Капиштец – Скопје
Тел. 02-3230888
info@dermabella.com.mk


студио Белеца – Прилеп

Адреса: Ул. М.Тито 47а/2 Прилеп
Тел. 048-414848
info@dermabella.com.mk