Го баравте најприродниот пат за подмладување, лифтинг, затегнување на кожата, решавње на проблемот целулит?? Вашето решение го има единствениот LPG M6.

Што е LPG Ендермологија?

Ендермологија е наука за клеточната стимулација.

Како делува LPG?

LPG со помош на механичка стимулација врши реактивирање на клетка, и тоа на нпријатен и неагресивен начин.

Суштината на овој третман е МЕХАНО СТИМУЛАЦИЈА , а тоа значи испраќање на сигнали длабоко до клетките или провоцирање на физиолошки одговор со помош на  механичка .

Со помош на оваа специфична механо стимулација, на 100% природен начин се стимулира ткивото да произведе нов колаген и еластин, со што кожата се затегнува и изманува. Исто така може да се предизвика липолиза и разградување на мастите и разбивање на целулиот.

Со помош на овој третман се третираат разни проблеми, меѓу кои најпопуларно е третирање на целулит и масни наслаги.

Третманот дава одлични резултати во лимфна дренажа, па се користи за одтсранување на отоци и задршка на течности во телото.

Дали третманот е болен?

Третманот релаксира и опушта, едноставно се полни со живот и енергија.

Колку третмани се потребни за целулит?

Најчесто се препорачува серија од  10 третмани, исто така се препорачува комбинација на третманите со кавитација.

Посетете ја галеријата на резултати од третманите, кликнете тука.

Дерма Бела – Скопје

Адреса: Ул. Васил Горгов 22/2 Капиштец – Скопје
Тел. 02-3230888
info@dermabella.com.mk


студио Белеца – Прилеп

Адреса: Ул. М.Тито 47а/2 Прилеп
Тел. 048-414848
info@dermabella.com.mk