РФ лифтинг на тело, затегната и обликува силуета, затегнати и убави раце...

Што е РФ лифтинг на тело?

РФ лифтингот за тело е третман за затегнување на и подигнување на задникот, намалување на обемот на надлактицата, подигнување или намалување на виснат стомак (пр. После пороѓај).

Колку време трае третманот?

Третманот трае 30 мин.

Колку третмани се препорачуваат и кога се гледаат ефектите?

Се препорачува серија од 10 третмани , ефектите се видливи уште при првиот третман.

Дали третманот е болен?

Третманот не е болен, има чувство на топлина на местото каде се работи.

Посетете ја галеријата на резултати од третманите, кликнете тука.

Дерма Бела – Скопје

Адреса: Ул. Васил Горгов 22/2 Капиштец – Скопје
Тел. 02-3230888
info@dermabella.com.mk


студио Белеца – Прилеп

Адреса: Ул. М.Тито 47а/2 Прилеп
Тел. 048-414848
info@dermabella.com.mk