Resultime by COLLIN или COLLIN Paris е свестки бренд во областа на козметиката. Се работи за популарен Француски бренд кој е лоциран меѓу 5те најдобри козметички линии за професионална употреба на свестко ниво.

Самата компанија е произведувач на важни суровини за козметички производи, кои пак се применуваат за производство на нивните сопствени козметички производи но и во други козметички производи на други козметички брендови.

Ова козметичка куќа ја разви научната област – физиокозметологија, како нова гранка во козметиката. Тоа значи дека во овие козметички производи се употребуваат антивни супстанции кои во кожата се приеодно присутни (колаген, хијалуронска киселина, ДНА и слично) со цел да се добијат брзи и видливи резултати на подмладување на кожата на лицето.

Исто така компанијата го патентира векторизираниот микро колаген како суровина која ја користи во сите свои производи, со цел превенција и успорување на процесот на стареење на кожата. Векторизираниот микро колаген има двојно дејство на клеточниот и на ткивниот механизам. Ин витро тестовите докажаа резултати во зголемна синтеза на колаген за +49% и +78% зголемена синтеза на хијалуронска киселина.

Во Дерма Бела веќе 15 години сите козметички третмани се работат со производите на Resultime by COLLIN.

Специфичните третманите на COLLIN се креирани во духот на внатрешната убавина. Сите третмани се клинички испитани и тестирани со високо ефективни и екслузивни резултати .

Да ја зачуваме младоста на кожата!

Превентивни третмани:
• Третман за високо дифузна хидратација
• Регенерирачки пилинг за висок сјај на кожата
• Хидро Лифтинг третман
• Третман за висок сјај со Витамин Ц и колаген
• Експерт третман за околуочи

Третмани за специфична нега:
• Третман за избелување на пигментација
• 3Д третман за лифтинг
• Целулар лифтинг третман
• Морфо Скин третман со пептиди од ботокс

Третмани за тело:
• Пилинг од морски соли на тело
• Третман за нега и подхранување на кожата на тело
• Третман за детоксикација
• Алго -Третман за подобрување на тонусот на кожата
• Третман за тешки и уморни нозе
• Третман за стрии со матични клетки

Посетете ја галеријата на резултати од третманите, кликнете тука.

Дерма Бела – Скопје

Адреса: Ул. Васил Горгов 22/2 Капиштец – Скопје
Тел. 02-3230888
info@dermabella.com.mk


студио Белеца – Прилеп

Адреса: Ул. М.Тито 47а/2 Прилеп
Тел. 048-414848
info@dermabella.com.mk