Вишок на масти се наталочиле во стомакот, задникот или бутините? Подржете ја диета со масажа за поголем и побрз успех...

Што е слиминг масажа?

Слиминг масажата е третман со кој се топат наталожените масти.

За овој третманс е користи коктел од три продукти:

  1. Концентрат за загревање – со цел да се згоелни циркулацијата и да се отворат порите.
  2. Слимиг балзам – први липолиза и растопување на мстите
  3. Судакрем / парафин –Кој же направи затворање на процесот и же ги задржи активните компонети длбоко во подкожните масти.

Како делуваат слиминг масажите?

Слиминг третманот со масажа делува натој начин што активните состојки ќе ги претворат мастите во амсни киселини, кои подота ќе се исфрлат од организмот преку мокрачата.

Колку време трае третманот?

Третманот трае 30 мин.

Дали масажата е болна?

Масажата на почеток е малку болна, но со текот на третманите станува се побезболна.

Колку третмани се потребни ?

Најчесто масажите се комбинираат со други третмани, но сепак серија од 10 третмани се препорачува. Исто така за комплетени резултати и намалување на обем се препорачува редуцира и контролирана исхрана или вежбање.

Посетете ја галеријата на резултати од третманите, кликнете тука.

Дерма Бела – Скопје

Адреса: Ул. Васил Горгов 22/2 Капиштец – Скопје
Тел. 02-3230888
info@dermabella.com.mk


студио Белеца – Прилеп

Адреса: Ул. М.Тито 47а/2 Прилеп
Тел. 048-414848
info@dermabella.com.mk