Црвените капилари или мали вени се појавуваат на лицето околу носот, брадата и на образите како и на телото, може да се последица на некои кожни заболувања, хормонски пореметувања или заради слабост на ѕидовите на крвните садови.

Ласерскиот зрак го абсорбира хемоглобинот од крните садови и врши коагулација на крвта, па така ги уништува несаканите капилари.

Со овој третман успешно се одсртануваат проширените капилари и вените со дијаметар до 4 мм, без да се оштети околното ткиво. Третманот е безболен.

Резултатите се видливи веднаш после третманот.

Бројот на третмани е индивидуален, потребни се најмалку 2 третмани.

Прегледи

 • Консултацијај
  250 ден.
 • Преглед некој
  450 ден.
 • Преглед некој
  500 ден.
 • Преглед некој друг
  750 ден.

Третмани

 • Третман број 1
  1200 ден.
 • Друг третман
  1250 ден.
 • Сосема друг третман
  1750 ден.
 • Некој третман
  2245 ден.

Пред и потоа

otstranuvanje-kapilari

Дерма Бела – Скопје

Адреса: Ул. Васил Горгов 22/2 Капиштец – Скопје
Тел. 02-3230888
info@dermabella.com.mk


студио Белеца – Прилеп

Адреса: Ул. М.Тито 47а/2 Прилеп
Тел. 048-414848
info@dermabella.com.mk