Затегната и измазнета кожа, убави контури на лицето.

Единствен лифтинг третман со моментални резултати, споредба лева и десна страна во текот на самиот третман.

Најново решение за затегнување и измазнување на кожата е RF Tripollar – Радио фрекфентниот – Лифтинг третман. Овој третман се изведува со помош на машина која произведува Радио Фекфентна енергија. Оваа енергија создава топлина што предизвикува контракција на колагенските и еластинските нишки- така се добива мометалниот ефект. Исто така, оваа Радио Фрекфентна енергија ги стимулира фибробластите да создаваат нов колаген и еластин, што гарантира и долготраен ефект.

Третманот се завршува со колагенска маска на COLLINs Paris, со што резултатите стануваат уште повидливи.

Резултатите се затегнато, измазнето и пополнето лице.

Наскоро...

Дерма Бела – Скопје

Адреса: Ул. Васил Горгов 22/2 Капиштец – Скопје
Тел. 02-3230888
info@dermabella.com.mk


студио Белеца – Прилеп

Адреса: Ул. М.Тито 47а/2 Прилеп
Тел. 048-414848
info@dermabella.com.mk