kislorodna-dermo-infuzija

Најнов хит во Холивуд!

КИСЛОРОДНА ДЕРМО ИНФУЗИЈА со 24 К ЗЛАТО

Најсреќните обожаватели на третманот:

Madoona, Naomi Cempbell, Kim Kardashian, Eva Longoria, Jastin Timberlake, Kathy Hilton, Gucci Westman, Fergie, Dolce Gabbana, Severina …

Третманот Кислородна Дермо Инфузија со 24К злато  во мометов е најпопуларниот третман во Холивуд. Природно и неинвазивно решение за брчки, стареење и луксузен сјај на кожата.

Овој третман се прави со специјална технолошки напредна машина со која 99% чист килород се внесува во кожата до поткожното ткиво. На овој начин кожата се збогатува со чист кислород , се забрзува метаболизмот и процесот на детоксикација, се појачува имуниот систем на кожата, па таа станува поотпорна на влијанијата од надворешната средина, исто така се зацврстува и сврзното ткиво – колагените и елестинските мрежи стануваат поотпорни, за да на крај добиеме комплетно освежена и регенерирана кожа.

Кислородната Дермо Инфузија успешно ги третира брчките и ситните линии, ја затегнува кожата и ги потенцира контурите на лицето, измазнува, ја регенерира кожата, ги одстранува флеките и го изедначува тенот, ја потикнува лимфната дренажа и третира акни.

Холувудската тајна е комбинација на ефектот на чист кислород со 24К злато и нанотехнолошки серуми.

24К злато комплетно се абсорбира во кожата, стимулира синтеза на колаген и дава на кожата еден луксузен сјај, кој трае наредните 3-5 дена.

Резултатите се видливи веднаш после првиот третман, а со неколку повторувања се овозможува долготраен ефект.