Имате локално масно ткиво, кое Ви смета ? Решението за т.н. „спојлери“, колкови, бутини, стомак.... се наоѓа во Кавитација!

Кавитација = нехируршка липосукција

Што е кавитација?

Кавитација  е третман за топење на локално масно ткиво, т.е третман за намалување на обем.

Како дејствува кавитацијата?

Кавитацијата со помош на ултразучни бранови прави вибрација на течностите кои се наоѓаат во масната клетка. Тие толку многу вибрираат што ја распрснуваат мембраната на масната клетка, па така таа се уништува. Ослободените масти се исфрлаат преку мокрачата.

Кога се првите видливи резултати?

Овој третман е толку моќен што првите резултати се видливи веднаш по самиот третман. Ткивото е омекната и намалено.

Колку време трае третманот?

Третманот трае 30 мин. Се работи само наодредена регија , онаа која сакаме да ја третираат и да ја обликуваме.

Дали се потребни некои припреми?

Припрема не е потребна. Потребно е да се пијат повече течности (вода) за да се изфрлат вишокот на масти од организмот.

Колку често се прави третманот?

Третманот се прави 2-3 неделно. Се препорачува во колбинација со масажа или LPG.

Се препорачува серија од 10 третмани за најдобар резултат.

Дали третманот е болен?

Не воопшто. Се чувствува блага топлина.

Посетете ја галеријата на резултати од третманите, кликнете тука.

Дерма Бела – Скопје

Адреса: Ул. Васил Горгов 22/2 Капиштец – Скопје
Тел. 02-3230888
info@dermabella.com.mk


студио Белеца – Прилеп

Адреса: Ул. М.Тито 47а/2 Прилеп
Тел. 048-414848
info@dermabella.com.mk