• 19 Јун 24
    • 0
    Дракула – face lifting третман

    Дракула – face lifting третман

    Веднаш по објавените фотографии на Ким Кардашиан од процедурата на ʹVampire facialʹ, овој третман стана најголем хит во Холивуд. Всушност се работи за еден исклучителен третман кој ветува младечки изглед, затегната и мазна кожа. Ги одстранува лузните и го подобрува квалитетот на кожата.

    Read more →