• 23 Јун 22
  • 0
  Дракула – face lifting третман

  Дракула – face lifting третман

  Веднаш по објавените фотографии на Ким Кардашиан од процедурата на ʹVampire facialʹ, овој третман стана најголем хит во Холивуд. Всушност се работи за еден исклучителен третман кој ветува младечки изглед, затегната и мазна кожа. Ги одстранува лузните и го подобрува квалитетот на кожата.

  Read more →
  • 23 Јун 22
  • 0
  10 совети за нега на лице

  10 совети за нега на лице

  Без вода нема убавина. Пиете вода и свежи напитоци и спијајте барем 7 часа дневно. Секојдневно чистете ја кожата со млеко и тоник или пак некое комбинирано средство…

  Read more →
  • 23 Јун 22
  • 0
  Пролетни промоции

  Пролетни промоции

  ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИТЕ И АКТУЕЛНИ ПРОМОЦИИ во Дерма Бела!

  Погледнете ги промоциите за Март/Април, Април/Мај и Мај/Јуни…

  Read more →