– 25 % попуст на сите козметички третмани ( Класичен третман за чистење, Атрауматско чистење на лице , COLLIN Paris Третмани за нега на кожа, Лифтинг масажа на лице), релакс масажи, Педикир, маникир.

– 25% попуст на филери, ботокс третман, мезотерапија со игла.

– 50% попуст ( РФ Лифтинг третман, Кислородна Дермо Инфузија, СИТЕ ЛАСЕРСКИ ТРЕТМАНИ).

8 mi mart