Дерма Бела е екслузивен застапник и дистрибутер за светските брендови:

restylane-logo

http://www.restylane.com

Повеќе од 20 милиони
третмани низ светот

restylane

Првиот филер на база на хијалуронска киселина од неживотинско потекло.

Производите на  Restylane ги измазнуваат брчите, прават полни усни и ја подмладуваат кожата.

Природно и безбедно

skin-tech-logo

www.skintech.info

Број 1 за медицински пилинзи

Skin Tech е светски бренд кој нуди екстремно ефективни производи за кожна регенерација

aesthetic-dermal-logo

http://www.aestheticdermal.com/

Ја чува, обновува и стимулира кожата

Најдобрите стерилни раствори и и коктел раствори за мезотерапија за лице, тело и коса

resultime-logo

http://www.resultime.co.uk/

Тука се крие тајната за убавината

Меѓу 5те најдобри козметики во светот

Француска професионална козметика со моментално видливи резултати

Новиот бренд на добро познатиот COLLIN Paris